On tapamme näyttää, että asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

 

Myönnämme Goodyearin henkilöauton renkaille Goodyear tyytyväisyystakuun. Sen ansiosta voit hankkia Goodyear-renkaat aina turvallisin mielin. Jos et ole tyytyväinen ostamiisi Goodyear-renkaisiin, tarjoamme niiden tilalle toiset tai palautamme kauppahinnan sinulle kokonaisuudessaan alla olevien ehtojen mukaisesti. Goodyear tyytyväisyystakuuseen sisältyy 1 vuoden rengasrikkoturva.

 

Takuu edellyttää sen aktivointia osoitteessa https://www.100percent-fi.goodyear.eu/.

Takuun aktivointi edellyttää maksutositteen (kuitti ostosta), joka vahvistaa ostetun Goodyear tuotteen, ostopäivän sekä Goodyear jälleenmyyjän.

 

Renkaat eivät kuulu takuun piiriin, jos

-Renkaita ei ole ostettu Goodyearin valtuuttamalta jälleenmyyjältä eikä niitä ole asentanut Goodyearin valtuuttama palveluntarjoaja.

-Kaikki neljä asennettua rengasta eivät ole samaa Goodyearin mallia tai ovat erikokoiset samalla akselilla

-Palautettujen renkaiden alkuperäinen urasyvyys on kulunut yli 1 millimetrin.

-Palautetuissa renkaissa on fyysisiä vaurioita (pistoja, naarmuja, nastoja puuttuu jne.).

-Renkaiden palautusta koskeva pyyntö tehdään yli 14 päivää alkuperäisen ostopäivän jälkeen.

-UltraGrip 600 tuotteet eivät sisälly tyytyväisyystakuuseen.

 

Mahdollisen palautuksen yhteydessä tulee kuluttajan olla yhteydessä Goodyear jälleenmyyjään ja esittää takuukoodi. Jälleenmyyjä vahvistaa palautettavien renkaiden kuuluvan takuun piiriin ehtojen mukaisesti ja on edelleen yhteydessä Goodyeariin.

 

-Kuluttaja vastaa itse asennusmaksuista ja rengasmallin vaihtamisesta (vaihdettaessa kalliimpaan) tai palautuksesta johtuvista kuluista.

 

 

 

 

RENGASRIKKOTURVA

 

Jos asianmukaisessa normaalikäytössä yksityisajossa ollut tyytyväisyystakuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi 12 kuukauden sisällä ostopäivästä, korvataan se uudella vastaavalla renkaalla.

Rengasrikkoturva on voimassa täyden rengassarjan ostajalle (4 rengasta), kukin rengassetin rengas voidaan vaihtaa rengasrikkoturvan puitteissa ainoastaan kerran.

 

Rengasrikkoturva ei päde, mikäli rengas on rikkoutunut johtuen seuraavista: kilpa-ajo, ilkivalta, kolari, maastoajo (off-road) tai muu normaalista poikkeava käyttö. Rengasrikkoturva ei päde, mikäli rengasta on muokattu millään tavalla, esimerkiksi korjattu, paikattu.

 

RunOnFlat ei sisälly rengasrikkoturvaan. UltraGrip 600 tuotteet eivät sisälly rengasrikkoturvaan.

 

Mikäli rengas pystytään korjaamaan, on kuluttajan maksettava asianmukainen korvaus korjauksesta, renkaiden vaihdosta sekä muista ylimääräisistä kuluista (kuluttaja maksaa nämä jälleenmyyjälle). Goodyear Finland korvaa renkaan e.m. ehtojen täyttyessä, mikäli rengasta ei pystytä korjaamaan. Jotta rengasrikkoturva pätee, tulee renkaiden kulutuspinta olla lain vähintään määräämä 1,6mm (kesä) / 3mm (talvi).

 

Goodyearin tyytyväisyystakuuta sovelletaan Goodyear-jälleenmyyjän mahdollisten ehtojen lisäksi. Lisätietoja saat Goodyear-jälleenmyyjältäsi.

 

 

Goodyear kerää henkilötietojasi ja säilyttää niitä kampanjan ajan. Tiedot hävitetään neljän vuoden kuluttua. Jos haluat, että henkilötietosi poistetaan tätä aiemmin, ota yhteyttä osoitteella nordic_dataprivacy@goodyear.com. Lisätietoja henkilötietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käytöstä löydätte Goodyearin tietosuojassa: https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer/privacy-policy.html

 

Näissä ehdoissa todettu ei vaikuta tai vähennä lakisääteisiä oikeuksiasi esimerkiksi tilanteessa, jossa tuotteessa on lain tarkoittama virhe tai jos sinulla on palautusoikeus soveltuvan etäkauppasääntelyn nojalla.